Laatste nieuws

Nieuws

vrijdag 20 maart 2015

GroenWerkXL en zorg, dat gaat samen. Daarom zijn wij graag te zien in de zorg tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn en tijdens het sociale initiatief, NLdoet, van het Oranje Fonds. In het woonzorgcentrum Het Wilhelmina te Apeldoorn en op Het Hietveld in Beekbergen zijn wij op zaterdag 21 vrijwillig aanwezig om ons steentje bij te dragen aan deze maatschappelijke evenementen. 

Van 16 tot en met 21 maart 2015 vindt voor de derde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt. Het is dé mogelijkheid voor zorg en welzijn om te laten zien hoe het er in een opvangcentrum of verzorgingshuis precies aan toe gaat, welke geavanceerde technieken er in een ziekenhuis gebruikt worden en hoe leuk, uitdagend en vooral belangrijk het werk is. Het kan allemaal tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn, die deze editie werkt met het thema ‘Zo werkt zorg’. Daarnaast zijn op 20 en 21 maart de NLdoet-dagen van het Oranje Fonds. Op deze dagen kunnen bedrijven, verenigingen en instanties de handen uit de mouwen steken om vrijwillig een klus te klaren bij een zorginstelling.

GroenWerkXL doet mee! 

Dit jaar zijn wij te vinden bij woonzorgcentrum Wilhelmina te Apeldoorn en bij Het Hietveld (Pluryn) in Beekbergen. In Apeldoorn worden de bejaarden in het verzorgingstehuis een dagje vrijwillig verzorgd door een team van GroenWerkXL. Gedurende de hele morgen en in de middag zullen we klaar staan om bijvoorbeeld klusjes als ontbijt maken en afwassen met plezier voor deze mensen te doen.

Op het Hietveld in Beekbergen is een open dag georganiseerd en GroenWerkXL zal hier volledige ondersteuning bieden bij het uitleggen van onze unieke samenwerking. Voor de succes storie over onze samenwerking met Pluryn, bij Het Hietveld, kunt u doorlinken naar deze pagina.